Richmond Bachia

richmond bachia

Richmond Bachia

Richmond Bachia este cetățean norvegian și este absolvent al Facultatii de Psihologie Cognitivă.

Viata sportiva a inceput-o în atletism avand peste 15 ani de experiență competitivă, incluzand reprezentarea Norvegiei în competiții internaționale din întreaga lume.

Experiența in fitness a lui Richmond a început în Norvegia în 1991 și se extinde pe 3 decenii în majoritatea continentelor lumii. Printre tările in care a desfasurat activitate in industria fitness-ului si educatie in fitness se numara : SUA, China, Japonia, Anglia, Africa de Sud, Islanda, majoritatea țărilor europene și multe altele.

Din 1994 pana in prezent Richmond a facut parte din proiectele de pionierat ale acestei industrii reprezentând și creând fundația pentru fitness-ul mondial prin companii precum: NIKE, Adidas, Reebok, PUMA și Freddy.

El a venit în România în 2006 ca manager de fitness pentru unul dintre cele mai mari lanțuri de fitness din Europa.

În 2009 a lansat compania Fitness Scandinavia, care este o academie pentru profesioniști din industria sănătății și fitnessului. Începând cu anul 2020 Fitness Scandinavia numara circa 20000 de absolvenți în intreaga Românie.

Richmond este fondatorul CONVENȚIEI INTERNAȚIONALE DE FITNESS DIN ROMANIA (IFC România), eveniment anual. Aceste eveniment a ajuns la 9 ediții cu peste 3000 de participanți anual.

Este fondatorul FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE YOGA DIN ROMÂNIA, eveniment anual. Acest eveniment a ajuns la 3 editii cu peste 400 de participanți anual.

Richmond este fondatorul CONGRESULUI ROMÂN DE NUTRIȚIE (RNC) care a ajuns la 2 ediții cu peste 300 de participanți anual.