Cristina Ligia Rusu

cristina ligia rusu

Cristina Ligia Rusu

Cristina Ligia Rusu este o specialista în domeniul sportului, activități de întreținere corporală – nutriției și masaj, fitness – wellness cu o experienta 19 ani.

Absolventa a Universității “Titu Maiorescu” – Facultatea de Drept, Masterandă în Psihologia Sportului, Cristina Ligia a aprofundat în domeniul sportiv prin cursurile și specializarile facute, printre care enumeram: instructor sportiv, tehnician maseur, instructor aerobic fitness cu competențe – personal trainer, tehnician nutritionist, instructor finess-aerobic, formator, reflexoterapeut, consilier pentru dezvoltare personală.

Fostă sportivă de performanță a practicat handbalul în divizia A la clubul Rapid Bucuresti și în divizia B la clubul Mecanica-Fină și a avut o contribuție semnificativă la promovarea acesteia în divizia A, a făcut parte din lotul national de junioare și trineret a României, formator curs tehnician maseur precum și curs tehnician nutriționist.

În urma experientei acumulate, de 5 ani de zile este încadrată ca specialist și evaluator de competente profesionale în cadrul Agentiei Nationale pentru Plati și Inspectie Sociala (fosta ANC) din cadrul Ministerului Muncii și Protectiei Sociale pentru evaluarea examenelor din domeniul educației şi formarii profesionale, cercetare-proiectare, sport.

În acest timp a evaluat competente precum: instructor sportiv, formator, tehnician maseur, instructor fitness, instructor aerobic-fitness, tehnician nutriționist etc.

În prezent este persoana fizica autorizată în domeniul întreținerii corporală – nutritie și masaj, în domeniul fitness – wellness și activități de consultanță pentru afaceri și management.